De Charloise Rommelroute is een evenement in Oud Charlois waar inwoners allerlei tweedehands spullen aanbieden bij hun huis of op de kleedjesmarkt bij Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal

 

charloise rommelroute 2024
Kom je vintage schatten ontdekken of je eigen tweedehands pareltjes verkopen in het charmante Oud-Charlois? Maak er een gezellige dag van en leer je buurtgenoten kennen tijdens ons sfeervolle evenement! We nodigen je van harte uit voor een bruisende markt vol nostalgie en verborgen schatten in het pittoreske Oud-Charlois. Of je nu een fervent verzamelaar bent, op zoek naar unieke items voor je interieur, of gewoon je zolder wilt opruimen, hier vind je wat je zoekt! Ontdek vintage tussen de karakteristieke panden van Oud-Charlois. Snuffel tussen retro kleding, antieke meubels, nostalgische hebbedingetjes en misschien wel dat ene collector’s item waar je al jaren naar zoekt. Voor verkopers is dit dé kans om je bijzondere spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd wat bij te verdienen. Maar er is meer! Dit evenement is de perfecte gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten met gelijkgestemde vintage-liefhebbers uit je buurt. Deel verhalen over je vondsten, wissel tips uit over restauratie of geniet gewoon van de gezellige sfeer onder het genot van een drankje. Of je nu komt om te verkopen, te kopen of gewoon de sfeer te proeven, je bent van harte welkom! Laat je verrassen door de charme van het verleden en de warmte van je buurtgenoten. Mis deze unieke ervaring niet en maak deel uit van een dag vol nostalgie, gezelligheid en onverwachte ontmoetingen!
(Check of je binnen het paarse gebied woont op de plattegrond, link: plattegrond) (Woon je buiten het gebied? Meld je dan aan bij rommelmarkt.charlois@yahoo.com voor de kleedjesmarkt bij HvdW de Nieuwe Nachtegaal)

Charloise Rommelroute


    De Nieuwe Nachtegaal
    Mezenhof, 1
    3082 ZE
    Charlois – Rotterdam
    Telefoon: 010 322 04 55