De Charloise Rommelroute biedt een unieke kans om overtollige spullen te verkopen en te delen met de buurt. Op zondag 11 augustus 2024, van 13:00 tot 17:00 uur, kunnen bewoners van Oud Charlois hun eigen mini-winkeltje opzetten bij hun woning. Dit evenement, georganiseerd door Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal, moedigt deelnemers aan om hun huis, tuin of stoep creatief in te richten als verkooppunt. Het evenemententerrein wordt bepaald door de locaties van de deelnemende huishoudens binnen een vooraf vastgesteld gebied. Bewoners buiten dit gebied kunnen alsnog deelnemen door zich aan te melden voor de kleedjesmarkt bij Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal. Het is essentieel dat alle deelnemers zich officieel aanmelden met hun woonadres; willekeurige opstelling op de stoep zonder registratie is niet toegestaan. Bezoekers kunnen op hun gemak door de buurt wandelen, op zoek naar interessante koopjes en schatten. De Rommelroute moedigt niet alleen individuele deelname aan, maar ook samenwerking met buren, vrienden of familie, zelfs als ze niet in Oud Charlois wonen. Dit evenement biedt een geweldige gelegenheid om de gemeenschap samen te brengen en overbodige spullen een nieuw leven te geven.

Deelname is gratis. U wordt na aanmelding (via onderstaand contactformulier) meegenomen in alle marketing activiteiten en uw ‘winkeltje’ (uw adres) wordt ook opgenomen op de routekaart. 

(Check of je binnen het paarse gebied woont op de plattegrond, link: plattegrond) (Woon je buiten het gebied? Meld je dan aan bij rommelmarkt.charlois@yahoo.com voor de kleedjesmarkt bij HvdW de Nieuwe Nachtegaal)

Charloise Rommelroute


    De Nieuwe Nachtegaal
    Mezenhof, 1
    3082 ZE
    Charlois – Rotterdam
    Telefoon: 010 322 04 55