HELAAS IS ZATERDAG 19 NOV 2022 HELEMAAL VOLGEBOEKT, WIJ KUNNEN GEEN AANMELDINGEN MEER AANNEMEN.

Sinterklaas Intocht Charlois 2022

Op zaterdag 19 november 2022 brengt de Sint en zijn Pieten ons Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal in Oud Charlois een bezoek!

Rond 12:30 verwachten we hem tot ongeveer 13:30.

We starten de dag met leuke activiteiten. Deze starten om 11:30 uur. Je kunt hieronder een keuze maken, welke activiteit jij leuk vindt om te doen. We verwachten je dan om 11:30 uur. 

 

Ook dit jaar zorgen we weer voor een compleet feestje. Er is lekkers, er is muziek en we hebben vooraf een heel leuk programma met activiteiten.

We willen er ook op deze dag voor zorgen dat ieder kindje een cadeautje krijgt. Wij zorgen (kosteloos) voor een verrassing voor ieder aangemeld kindje! 

Hieronder kun je je aanmelden voor dit Sinterklaasfeestje! Zonder aanmelding is het helaas niet mogelijk om erbij te zijn.

Kies een activiteit (deze start om 11:30 uur), na de activiteit gaan we naar de kamer van Sinterklaas, gaan we zingen en dansen met de pieten en krijgen jullie een verrassing.

Na aanmelding en versturen van het contactformulier ziet u een bevestiging in het scherm dat het formulier verzonden is en wij het goed hebben ontvangen. U krijgt geen bevestiging apart gemaild.

 

Sinterklaas intocht Charlois
sinterklaasintocht 2022

Programma in Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal

11:30 starten onderstaande activiteiten

(Je kiest 1 activiteit op het aanmeldformulier)

> Pepernoten bakken                              > Sinterklaas zeepjes maken                    > kleurplaat maken voor de Sint              > Sint en piet kleien