>>>Aanmelden: contactformulier onderaan deze pagina<<< >>> Voor schilderen of tekenles

Zoals het Hogedrukgebied onder leiding van Michiel Brink ooit als een van de eerste ‘bewoners’ van Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal begon, pakken we nu de draad weer op. Samen voor de wijk, creatieve projecten. Voor jong en oud! Elkaar ontmoeten en van elkaar leren, daar kijken we naar uit. De bijdragen voor de verschillende workshops/cursussen zijn laag. Wij kunnen deze gelukkig bereikbaar en beschikbaar maken voor iedereen doordat De Gemeente Rotterdam de projecten ondersteund.

Heb je interesse in onderstaande activiteiten? Wat leuk om je te ontmoeten!

Geef je snel op via onderstaand contactformulier, dan zorgen wij dat de juiste materialen voor je klaarliggen en dat er een enthousiaste docent is.

Open Tekenatelier

Kom leren tekenen of werk aan je eigen werkstuk.

Iedere maandag van 19:00 tot 20:30 (portrettekenen) woensdag van 14:30 tot 16:00 geeft Leon tekenles, aan jong en oud (vanaf 10 jaar).

Je leert bijvoorbeeld stapsgewijs om een object na te tekenen in de juiste verhouding!

Neem hiervoor een object mee van thuis, bijvoorbeeld: een vaas, teddybeer, foto van kleinkind, of favoriete sportschoen!
 
Tekenmateriaal is aanwezig, maar je mag ook je eigen tekenmateriaal meebrengen.
Bijdrage= 1 euro per les 
Aanmelden=deelnemen

Open schilderatelier

open schilderatelier
Schilderen is een heerlijke bezigheid. Je hoeft niet te kunnen tekenen om met plezier te schilderen, er zijn vele manieren. Misschien schilder je al, misschien niet. Als je graag wekelijks aan de gang gaat ben je welkom op dinsdagochtend in het open schilder atelier in de Nieuwe Nachtegaal. De start is 11 juni en de workshops gaan door in de zomer.
 
Kom met je eigen idee, een foto of een schets en ga aan de slag. De materialen zijn aanwezig, ook papier en karton om op te schilderen. Wil je op canvas doek werken dan graag zelf meenemen.
 
Er zijn ook voorbeelden aanwezig, mocht je gewoon willen schilderen maar weet je zelf nu even niet wat precies. Je wordt begeleid in je proces door een lokale kunstenares vanuit het hogeDRUKgebied (Lucienne van Leijen).
 
Geef je even op via deze website en kom lekker meedoen, graag tot 11 juni en vervolgens iedere dinsdag….
 

Aanmelden workshop Kunst & Art Hogedrukgebied

  Welke workshop doe je mee?

  De Nieuwe Nachtegaal
  Mezenhof, 1
  3082 ZE
  Charlois – Rotterdam
  Telefoon: 010 322 04 55