>>>Aanmelden: contactformulier onderaan deze pagina<<<

Zoals het Hogedrukgebied onder leiding van Michiel Brink ooit als een van de eerste ‘bewoners’ van Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal begon, pakken we nu de draad weer op. Samen voor de wijk, creatieve projecten. Voor jong en oud! Elkaar ontmoeten en van elkaar leren, daar kijken we naar uit. De bijdragen voor de verschillende workshops/cursussen zijn laag. Wij kunnen deze gelukkig bereikbaar en beschikbaar maken voor iedereen doordat De Gemeente Rotterdam de projecten ondersteund.

Heb je interesse in onderstaande activiteiten? Wat leuk om je te ontmoeten!

Geef je snel op via onderstaand contactformulier, dan zorgen wij dat de juiste materialen voor je klaarliggen en dat er een enthousiaste docent is.

Open Tekenles

Kom leren tekenen of werk aan je eigen werkstuk.

Iedere maandag van 19:00 tot 20:30 en woensdag van 14:30 tot 16:00 geeft Leon tekenles, aan jong en oud (vanaf 10 jaar).

Je leert bijvoorbeeld stapsgewijs om een object na te tekenen in de juiste verhouding!

Neem hiervoor een object mee van thuis, bijvoorbeeld: een vaas, teddybeer, foto van kleinkind, of favoriete sportschoen!
 
Tekenmateriaal is aanwezig, maar je mag ook je eigen tekenmateriaal meebrengen.
Bijdrage= 2 euro per les 
Aanmelden=deelnemen
leren tekenen naar waarneming

Kunstzinnige workshop

Iedere vrijdag, maakt Lucienne met volwassenen een kunstzinnig object en /of schilderij

Creatieve workshops, waarbij diverse technieken en onderwerpen aan bod komen. Iedere les een nieuw werkstuk, variërend van papieren kralen maken (met zelf beschilderd papier),  een schilderij met decoratieve technieken, een mandala leren tekenen en veel meer. Meedoen kan met en zonder ervaring, de onderwerpen zijn meestal figuratief, decoratief en kleurrijk. Als je dit aanspreekt, meld je dan aan, ik zie je graag op vrijdagochtend !
Lucienne van Leijen

Bijdrage: € 2,- per les 

Data: iedere vrijdagochtend

Iedere vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur

Aanmelden=deelname

Aanmelden workshop Kunst & Art Hogedrukgebied

    Welke workshop doe je mee?