Deze dag is volgeboekt!

HARTENLIEF NL DOET 2024

vrijdag 15 maart 2024 NL Doet - Oranjefonds

Op vrijdag 15 maart 2024 bent u van harte welkom in Huis van de wijk De Nieuwe Nachtegaal. Samen met een grote groep NLDoet vrijwilligers gaan we deze dag aan de slag. We gaan samen ons best doen voor het project Hartenlief. Dit project draait al een aantal jaren met een hele enthousiaste club vrijwilligers. Zij maken wel honderden harten kussens voor mensen die getroffen zijn door borstkanker. De kussens helpen bij het autorijden, het koken en alle dagelijkse bezigheden, om de pijn te verzachten. Heel praktisch dus. U kunt meehelpen en we kunnen uw hulp heel goed gebruiken.

Op vrijdag 15 maart 2024 starten we om 10:30 uur. U wordt hartelijk ontvangen door Ingrid en Dilly (zonder hen had dit project nooit van de grond gekomen). Wij zorgen dat u deze dag niets ontbreekt. Er is koffie/thee en heerlijke taart.

Tijdens het kennismaken en koffiedrinken neemt Dilly jullie mee in een korte presentatie. Hoe is het begonnen en waarom is het zo belangrijk…

Daarna gaan we aan de slag. Er zijn al harten kussens geknipt en voorbereid, jullie gaan ze vullen. 

Ondertussen wordt er door Nathalie, onze kok een heerlijke lunch voorbereid. Deze gaan we samen nuttigen, daarna gaan we alles afronden en om 15 uur sluiten we de dag gezellig af.

Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden…we zijn ontzettend blij met jullie hulp.

Geef je snel op door onderstaand formulier te vullen…dan rekenen we op je.

Tot vrijdag de 15e maart!

 

Deze dag kunnen we helaas geen aanmeldingen meer aannemen. We zitten vol.