Haptotherapie - Charlois

haptotherapie charlois

Ik ben Carine, woon in Oud-Charlois en ben bijna klaar met de opleiding haptotherapie. Dit jaar ben ik gestart met het werken met cliënten en in mijn zoektocht naar een ruimte kwam ik bij De Nieuwe Nachtegaal terecht.


Wat is haptotherapie?

Hapthotherapie kan je helpen om weer beter in contact met je lijf te komen. Door allerlei oorzaken kan het zijn dat je dat contact bent kwijtgeraakt; bv chronische pijn, een burn-out, een traumatische gebeurtenis. Het kunnen ook oorzaken zijn die minder duidelijk zijn. Als je bv altijd geleerd hebt om sterk te zijn en niet te klagen, kan het zijn dat je de signalen van je lichaam niet serieus hebt genomen. 

Je lichaam kan je veel vertellen over jezelf. Hoe het met je gaat. Hoe je omgaat met je omgeving en met anderen om je heen. Haptotherapie leert je daar bewuster van te worden, zodat je de signalen van je lichaam beter herkent en daar je gedrag op kan aanpassen. 

Ik zal komende tijd regelmatig een update geven over mijn praktijk en bij welke klachten je bij mij terecht kunt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

Computerles maandagochtend

    De Nieuwe Nachtegaal
    Mezenhof, 1
    3082 ZE
    Charlois – Rotterdam
    Telefoon: 010 322 04 55