Nirmal Biharie, is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen van nul tot achttien jaar met een achterstand in hun motorisch functioneren.

Zij observeert, onderzoekt en behandelt, maar geeft ook voorlichting en advies. Bij elke leeftijd horen vaardigheden op basis waarvan zij vast kan stellen of de ontwikkeling van het kind vertraagd of afwijkend verloopt.
De behandeling zal er op gericht zijn de motorische en zintuigelijke ontwikkeling van het kind te stimuleren met als doel dat het kind beter functioneert in zijn fysieke en sociale omgeving.

​Nirmals specialisatie naast algemene kinderfysiotherapie ligt op het gebied van syndroom van Down, kinderbekkenproblematiek, medical taping, schrijfproblemen en zuigelingen.

Tevens is kinderfysiotherapie bij baby’s met een voorkeurshouding of ontwikkelingsachterstand erg waardevol. In de thuissituatie wordt met ouders en kind geoefend om de ontwikkeling en beweeglijkheid zo optimaal mogelijk te krijgen.

Kinderfysiotherapie wordt 18x vergoed vanuit de basisverzekering en er is geen eigen risico. Dit maakt kinderfysiotherapie zeer toegankelijk en laagdrempelig. Er is de mogelijkheid om aan huis te komen (zeker bij baby’s).

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft naar aanleiding van deze brief, voor een screening wanneer niet zeker is of kinderfysiotherapie een passende therapie is, of wanneer er een vermoeden is van een probleem van motorische aard. Of als u een afspraak wilt maken in een van onze twee locaties:

MPC aan de Boergoensestraat 76 en de Nieuwe Nachtegaal aan de Mezenhof 1.

Wij zijn bereikbaar op
Telefoon: ​010 4280225
E-mail: info@fysiotherapiecharlois.nl
www.fysiotherapiecharlois.nl