Afgewezen ?? Op de wachtlijst?
Bij de schuldsanering van kredietbank.

Wij hebben geen wachtlijst, wij kunnen u direct helpen met uw schulden.
Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Contact / Afspraak maken

  Intake gratis!
  ​Bel of mail vrijblijvend voor informatie
  Sher Molly
  Mobiel: 06 51085363
  www.espees.nl
  Afspraken zijn in de Nieuwe Nachtegaal mogelijk op maandagochtend van 10:00 tot 12:00 

  Aanvragen van schuldhulpverlening wordt steeds ingewikkelder. Ook het maken van een financieel overzicht is niet makkelijk.
  Als u er niet uitkomt is het verstandig om een betrouwbare budgetcoach in de arm te nemen. De budgetcoach kan u ondersteunen bij de aanvraag van schuldhulpsanering, het op een rijtje zetten van uw financiële situatie en het leren omgaan met uw beschikbare inkomen.

  Als u een budgetcoach inschakelt worden u een heleboel zorgen uit handen genomen, waardoor u zich beter kunt richten op een gezonde en stabiele financiële situatie. Uw privacy is gewaarborgd.

  Is er sprake van een afwijzing/wachtlijst dan kunt u ook bij ons terecht..! De tarieven worden bepaald aan de hand van uw inkomen.

  ​Wij helpen u bij zaken om inkomensverruimende maatregelen te nemen zoals woontoeslag, zorgtoeslag, kindgebondenbudget, kinderbijslag, kwijtschelding gemeentelijke belastingen, tegemoetkoming studiekosten etc.

  Ook kunnen wij op verzoek een gesprek met uw werkgever voeren in verband met loonbeslag.

  De Nieuwe Nachtegaal heeft gekozen voor een samenwerking met SPS, omdat deze organisatie daadwerkelijk oplossingsgericht werkt en zich niet laat afschrikken. Loopt u tegen wachtlijsten aan, of wordt u niet snel genoeg geholpen in uw financiële situatie, maak dan eerst een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek.  In dit gesprek weet u meteen hoe het traject er voor u uit ziet en wat er door SPS uit handen genomen kan worden, op welke termijn en voor welk tarief. Onderscheidend in deze manier van werken is dat u betaalt naar inkomen.