Schoonheidsspecialiste en Pedicure 

Mijn naam is Stephanie Kreukniet, de eigenaresse van Steffie’s Beauty Palace. Ik ben gediplomeerd allroud schoonheidsspecialiste, pedicure en sportmasseuse.

Verder heb ik nog extra cursussen gevolgd zoals basis en gevorderd visagie en hotstonemassage.

De specialisaties die ik in mijn opleiding gehad heb zijn: Nagelstyling, mannenhuid, donkere huid, hoofdhuid-oormassage, aromatherapie, kleuren analyse, thalasso therapie met de daarbij horende voedingsadviezen, bruiningsadvies geven, elektrisch ontharen, shiatsu massage en acne behandelingen.

In mei 2010 heb ik op het Zadkine College mijn gehele opleiding afgerond en heb hierna op 15 November 2010 de kans gekregen om voor mezelf te beginnen met behulp van een project van het Zadkine College. Hieronder heb ik wat meer informatie hierover:

616340_orig

Steffie’s Beauty Palace is gestart in november 2010 en bevindt zich in het verzorgingstehuis de Nieuwe Nachtegaal in Charlois Rotterdam. Het doel van het samenwerkingsverband: De Nieuwe Nachtegaal wil zoveel mogelijk service verlenen aan de bewoners en de buurt en het Zadkine College wil stageplekken verlenen aan de leerlingen. Scholieren die bezig zijn met opleidingen in de sector beauty kunnen via dit project in de praktijk leren.

Onze salon draagt haar steentje hieraan bij door scholieren van de opleiding schoonheidsverzorging de benodigde stagebegeleiding te bieden. Naast dat de schoonheidssalon een stageplek is voor de scholieren van het Zadkine College, is het een salon die voor iedereen toegankelijk is. Dat houdt in dat zowel de
bewoners van het huis als de mensen van buitenaf die naar de salon willen komen van harte welkom zijn.

 

Stephanie Kreukniet

Openingstijden (alleen op afspraak)
Dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Manicure vanaf € 15.-
Pedicure vanaf € 15.-
Gel en acrylnagels nieuwe set € 30.-
Schoonheidbehandelingen vanaf € 20.-
Massages vanaf € 20.-
Visagie vanaf € 15.-

www.steffiesbeautypalace.nl

Contactformulier

    De Nieuwe Nachtegaal
    Mezenhof, 1
    3082 ZE
    Charlois – Rotterdam
    Telefoon: 06 45564943