Carla Schets

Na ruim 17 jaar met veel plezier gewerkt te hebben met podoloog Peter Kaptein aan de Krabbendijkestraat in Pendrecht ben ik me met veel enthousiasme zelfstandig gaan vestigen in “De Nieuwe Nachtegaal”

4371647_orig

Sinds 1983 ben ik gediplomeerd pedicure en ben me daarna al snel gaan verdiepen in de problematiek van de Diabetische en Reumatische voet. Enkele jaren geleden is er een nieuwe tak in ons beroep bijgekomen daarmee kon men zich opleiden tot medisch pedicure. De grote interesse in het vak daagde me uit de opleiding te volgen en heb deze met goed gevolg afgerond. Daarnaast ben ik aangesloten bij Provoet* en sta daarbij ingeschreven in het kwaliteitsregister.* 

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur.
Telefoon: 010-4803379

In sommige gevallen kunt u behandeling van de pedicure vergoed krijgen bij uw zorgverzekeraar. Vraag uw huisarts om een doorverwijzing en informeer naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

* (Vanaf 1 januari 2009 staan alle (medisch) pedicures, als zij aan de toelatingseisen voldoen, vermeld in het kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). Zorgverleners en consumenten kunnen hier gericht zoeken naar pedicures, gespecialiseerd in de zorg. Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Om geregistreerd te blijven in het KRP moet men binnen een periode van 3 jaar een bepaald aantal accreditatiepunten behalen. Dit houdt in dat de (medisch) pedicure gedurende deze 3 jaar verschillende seminars, congressen en workshops kan volgen, waaraan punten worden toegekend.)
* Provoet is een landelijke branche organisatie voor pedicures. Zij bevorderd de kwaliteit van het beroep (medisch )pedicure. Provoet pedicures beschikken altijd over een erkend diploma, verplichte bijscholing en werken volgens strikte hygi├źnische richtlijnen

Wanneer lopen uw voeten risico?

Om een indicatie te geven, hebben we de meest voorkomende risicofactoren op een rijtje gezet. Aan de hand daarvan kunt u voor een deel inschatten, of uw voeten een verhoogde kans hebben op klachten: